Referenties

referenties

Michel & Felicia

Wat een geweldige foto’s én film hebben wij van onze prachtige dag! Al bij de eerste kennismaking hadden wij een goed gevoel bij Nico. Een hele meedenkende, rustige, vriendelijke en professionele foto- en videograaf. Dit bleek ook op de dag zelf. We hebben amper gemerkt dat hij er was, maar hij was er wel degelijk want alle belangrijke momenten heeft hij vastgelegd. Echt een aanrader! We zijn onwijs tevreden met de resultaten!

Jacco & Beth

Heel, heel erg bedankt voor deze schitterende foto’s! We zijn ontzettend blij dat je de tijd hebt genomen om bij ons foto’s te komen maken. De sfeer van deze mooie dag kunnen we weer proeven als we door de foto’s bladeren: de ongedwongen foto’s van de kinderen zijn heel mooi, en de momenten met familie en vrienden zijn prachtig vastgelegd. Het resultaat is veel meer dan we hadden durven dromen!

referenties

Vladimir & Yvonne

Nog niet zo lang geleden heb ik eindelijk ons eigen trouwalbum samengesteld, en nu zitten we regelmatig te bladeren en weer te genieten van onze trouwdag, die jij zo mooi op de gevoelige plaat hebt vastgelegd! En juist ook die hele gewone, ongedwongen momenten maken het tot een bijzonder mooi geheel! Dank je wel daarvoor.

Rens & Josanne

Nico, super bedankt dat je fotograaf wilde zijn op onze bruiloft. Je bent niet alleen heel professioneel maar ook een hele warme persoonlijkheid die goed meedenkt met de wensen van het bruidspaar. Verder hebben wij nauwelijks gemerkt dat je foto’s nam waardoor we heel ontspannen konden zijn. Dankzij jou hebben we prachtige foto’s waardoor we nog heel lang kunnen genieten van onze speciale dag.

referenties

Maarten & Paulien

Nico, bedankt voor je prachtige foto’s en je relaxte aanwezigheid op onze bruiloft. Je was persoonlijk, professioneel, gezellig, inventief en goed voorbereid. Ook konden we achteraf bij jou terecht voor vragen en iedere gewenste bewerking van de foto’s, fijn! Je ziet bijzondere dingen, weet de momenten goed vast te leggen en bent niet te aanwezig. We vonden het erg fijn om jou als fotograaf te hebben en kijken dan ook met veel plezier terug op een mooie dag met fantastische foto’s!

referenties

Theo & Marjon

Jouw 1e bruidsreportage met ons als “proefkonijnen”. Met als resultaat volgens familie en vrienden: de mooiste fotoreportage die ze ooit hebben gezien. Onzichtbaar aanwezig op de mooie momenten, sympathiek en niets was je te veel. Nogmaals bedankt voor de prachtige foto’s!

Jaap & Astrid

Ons trouwalbum is net binnen en wat zijn wij ontzettend blij met het resultaat. Nico is een echte professional en tegelijkertijd een heel warm persoon. Wij zijn in december getrouwd en hadden stromachtig weer. Dit hield Nico niet tegen om toch buiten wat plaatjes te schieten. De speling van het licht en de ongedwongen sfeer geven de foto’s iets heel bijzonders en unieks. De foto’s laten perfect zien hoe onze dag eruit zag. Wij hebben ons geen moment ongemakkelijk gevoeld voor de lens. Heel erg bedankt voor de mooie foto’s en het prachtige album. We zullen hier nog heel vaak en met veel plezier naar terugkijken en nagenieten van ‘onze dag’.

referenties

Arjen & Marieke

Nico heeft onze trouwdag super in beeld gebracht. Geen moment waren wij ons er van bewust dat hij door het stadhuis of de kerk heen liep om foto’s te maken. Bij het terug zien van de foto’s dachten wij, hé dat heeft hij ook vastgelegd. Korte momentjes tussen ons heeft Nico op de foto gezet. Dingen die wij niet gezien hebben tijdens onze dag heeft Nico vastgelegd. Wij zijn erg blij met onze reportage.

Jamy & Willemijn

Tijdens de voorbereidingen hadden wij al gehoord dat we niet gek moesten opkijken als je languit op de grond ging liggen. Nog geen half uur was je binnen en inderdaad daar lag je languit op de grond om waanzinnige foto’s te maken. Ondanks je lengte hebben wij amper gemerkt dat jij de hele dag bezig was om de meest mooie foto’s te maken. Ontzettend fijn dat je met ons hebt meegedacht, je zo flexibel bent en dat je zo ontzettend goed bent in wat je doet! Zo gaaf om te zien dat je zo perfect de sfeer van die voor ons onvergetelijke dag hebt vastgelegd. Wij genieten nog heerlijk na, dank je wel!

Hans-Hugo & Linda

Nico je bent een zeer prettige vent die ons bij de voorbespreking perfect geadviseerd heeft zonder daarbij zijn mening te geven maar juist aanvullingen te geven op onze wensen. Wij wilden geen statige foto’s, met specifieke koppels erop, dit is ook wat bij je past. Op de dag zelf was je een geweldige aanvulling op onze gasten. We hadden overdag een klein groepje mensen. Ondanks dat niemand je kende (en andersom) werd je als een van de gasten opgenomen, dit gebeurde zo automatisch doordat je een erg prettig persoon bent. Dit voelde, ook voor ons, heel vertrouwd aan. De foto’s zijn zo ontzettend prachtig! Wat wij uniek vinden is dat je zelfs de ongedwongen relaxte sfeer zo fantastisch hebt weten vast te leggen. Zelfs mensen die er niet bij zijn geweest zien dit! Je hebt echt liefde voor fotografie, dat zie je aan alles. De dag na de bruiloft ontvingen we zoals afgesproken alvast 2 digitale foto’s voor het bedankkaartje. De overige foto’s werden na een aantal weken geleverd, waarin uit een paar duizend foto’s die je hebt gemaakt, je de mooiste hebt geselecteerd en bewerkt. Je hebt deze in een mooie webgallery gepubliceerd zodat we deze aan iedereen konden laten zien. Ook hebben we alle foto’s in hoge kwaliteit op DVD gekregen. Na een aantal maanden hebben we toch besloten om ook het fotoboek door je te laten maken. Dit is zo een goede actie geweest want zo een herinnering is erg bijzonder. De prachtige foto’s spetteren nog meer op papier dan ze digitaal al deden en laat je voelen alsof je er weer staat in de mooie jurk op die mooie dag. Ook hiermee heb je precies de juiste foto’s uitgezocht om een volledige weergave te geven van de dag. Ondanks dat we alle foto’s al kenden, heb je er toch een andere dimensie aan kunnen geven zodat het net leek of het een nieuwe foto’s waren. Nico, onwijs bedankt voor al je inspanningen, je liefde voor het vak. We zijn onwijs blij dat je deze momenten met ons hebt beleefd. Ik (Linda) kijk uit naar de geplande vriendinnenshoot en we hopen dat er nog veel andere (foto)momenten zullen volgen! We zijn fan van je!

referenties

Paul & Jessica

In 2009 stond ik voor het eerst voor de lens van Nico, er was direct sprake van een hele fijne samenwerking. Nico is een kunstenaar als het gaat om het vangen van bijzonder licht. Daar waar ik kan denken: “Dit lijkt me geen mooi plaatje worden” daar bewijst de foto dat hij dingen ziet en vastlegt die ik nooit gezien heb! Doordat we zo fijn samenwerken en omdat ik de foto’s altijd verbluffend mooi vind, heb ik al sinds de eerste shoot ieder jaar voor Nico zijn lens gestaan. De keus om Nico ook voor onze bruiloft te vragen was voor ons de enige logische keuze. Je hebt amper door dat hij op alle belangrijke momenten van je meest bijzondere dag op de juiste plek staat. Zijn bescheiden kant en vermogen om als een jagende panter de mooie, intieme momenten geruisloos te besluipen, maken hem voor een bruiloft de beste keus!

referenties

Niek & Eva

De aanwezigheid van Nico op onze bruiloft verliep heel vanzelfsprekend en natuurlijk. Nico heeft voor ons niet alleen de belangrijke momenten gefotografeerd, maar hij heeft ook de sfeer, het plezier en belangrijke personen voor ons vastgelegd. We zijn ons, op de fotosessie na, haast niet bewust geweest van zijn aanwezigheid, doordat hij zich niet opdringt, maar wel op vriendelijke wijze ervoor zorgt dat hij op de belangrijke plekken en momenten aanwezig is. Wij hebben dat erg gewaardeerd en zijn zeer tevreden over het resultaat. De foto’s zijn mooi wat betreft positie, kleur en originaliteit. Wanneer vrienden gaan trouwen, zullen we Nico zeker aanraden.

Roald & Ellen

Wat een top-fotograaf ben je Nico! Al voor de grote dag aanbrak hebben we onze wensen en ideeën met je besproken en er was gelijk een klik. Door jouw professionaliteit, creativiteit en flexibiliteit was het duidelijk dat niks te gek voor je was. En dat hebben we gemerkt: ondanks dat je last van je knie had, heb je de hele dag rondgelopen met alle camera’s en bijbehorende zaken. Dé dag was geweldig! Ondanks dat je zo goed bent in het ongemerkt aanwezig zijn, vonden we het heel gezellig dat je bij het diner ‘volledig’ aanwezig was. En dan… wachten op de foto’s. Spannend, maar je hebt onze verwachtingen overtroffen, De dag was nog veel mooier dan we gedacht hadden en het is jou gelukt om dat zo bijzonder op de gevoelige plaat vast te leggen. Elke dag nog nagenieten….. Heel veel dank daarvoor!

referenties

Giorgio & Claudia

Nico is een coole prof in een warme, sympathieke jas! Vooraf, tijdens en na onze grote dag hebben we een heel fijne samenwerking gehad. Hij heeft een prachtig sfeerverslag voor ons vastgelegd en onze dierbaren zo gefotografeerd hoe ze ook werkelijk zijn, geen gekunstel en steeds raak. Met o.a. de gulle lach van onze ceremoniemeester, een verheugde blik van ons lieve omaatje en de ‘in de pocket-grijns’ van de bruidegom bij het aanschuiven van de ring. Nico neemt de tijd, denkt goed mee. Hij vereeuwigt de nooit te vergeten, spontane momenten door zich onopvallend en flexibel op te stellen.

Leonard & Esther

Nico was de hele dag aanwezig, met volle inzet, maar onopvallend. Een aangename gast op onze trouwerij. Voorbereiding en op de dag alles in goed overleg. Mooie foto’s, leuke details, complete reportage. Leverde ons een goede selectie + extra foto’s, maar de selectie bleek prima. Hebben we zelf een boek van gemaakt. Wanneer we de foto’s weer bekijken, genieten we weer na.

referenties

Hilbert & Anja

Nico is pas echt een top fotograaf! Het is een gezellige kerel met wie we leuk gekletst hebben maar tijdens de bruiloft weet hij goed op de achtergrond te blijven. Tijdens de ceremonie in het gemeentehuis en in de kerk hebben we geen moment last van hem gehad. Toch zie je dat niet terug in zijn foto’s, hij weet altijd de juiste plek te vinden om de mooiste momenten vast te leggen. Zijn grootste sterkte is zeker het pakken van die ene blik of dat mooie spontane moment, en dat is juist waarom we voor hem gekozen hebben!