Bruiloft

De eerste kennismaking vind ik altijd heel belangrijk. Er moet een ‘klik’ zijn en jullie moeten je comfortabel voelen met mij in de buurt. Ik zit natuurlijk een groot deel van de dag in jullie comfortzone. Als er enig ongemak is, is dat niet fijn en ga je dat terug zien op de foto’s. Die zijn dan misschien net iets minder spontaan en dat wil ik voorkomen.

Na een uitgebreide kennismaking en het doorspreken van jullie draaiboek, ontvangen jullie een passende offerte op maat. Ik denk met jullie mee over de kleine details, zodat het aanbod helemaal aansluit op jullie wensen. In de week voor de bruiloft, neem ik altijd nog even telefonisch contact op met jullie ceremoniemeester om de laatste details door te spreken.

Op de dag van het huwelijk ben ik meestal een groot deel van de dag/avond aanwezig. De voorbereidingen van de bruid, de ceremonie, kerkelijke inzegening, aansnijden van de taart, de receptie, diner, feest, etc. Zoveel mogelijk onopvallend leg ik alle belangrijke, spontane en onvergetelijke momenten vast. Ik zie mezelf vooral als reportage fotograaf en ‘storyteller’. Als jullie dat willen en als het past in het programma, gaan we ook op pad voor een mooie fotoshoot. Niet te geposeerd, gewoon lol hebben samen, dat zie je terug op de foto’s.

Naast fotografie behoort videografie ook tot de mogelijkheden. Als de locatie het toelaat, zet ik ook een drone in voor unieke beelden! Het eindproduct is altijd een professioneel gemonteerde trouwclip van minimaal 5 minuten, waarin eventueel ook jullie geloftes kunnen worden verwerkt.

Als een van de weinige video/fotografen van Nederland bied ik in mijn eentje ook de mogelijkheid voor een combinatie van fotografie en videografie! Hoe leuk is dat, dubbele pret zonder de stress van een losse fotograaf en videograaf om jullie heen.

Benieuwd wat andere bruidsparen vonden van de samenwerking met Nico Basten Video- en Fotografie? Klik dan hier om de referenties te bekijken. Of neem direct contact op om een kennismakingsgesprek in te plannen!